Căutări în zona Cetății de Scaun a Suceveidupă o tânără băută și care a fugit din mașina iubitului. Incidentul s-a petrecut luni, după oara 2.00.

Polițiștii au făcut căutări în zona Cetății de Scaun după o tânără băută și care s-a certat cu iubitul ei după care a fugit din mașina acestuia. Cel care a sunat la 112 a fost chiar iubitul tinerei.

La faţa locului s-a deplasat iniţial o patrulă din cadrul Biroului de ordine publică, care a luat legătura cu apelantul, acesta declarând că în timp ce se afla cu prietena lui în maşina personală în zona Cetăţii de Scaun a Sucevei, pe fondul unor neînţelegeri, aceasta a fugit spre zona de vegetaţie din jurul cetăţii. Tânăra are 20 de ani și este originară din orașul Broșteni.

La faţa locului au fost direcţionate încă trei patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică, pentru a efectua căutări. La ora 03.10, tânăra a fost găsită în zona parcării Cetăţii de Scaun. Conform polițiștilor, tânăra în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ea a refuzat să fie chemată ambulanţa sau să meargă la spital, declarând verbal că nu a fost victima unei infracţiuni şi a fugit din maşina prietenului, deoarece s-a certat cu acesta.

A fost întocmit proces verbal de depistare, proces verbal de conducere la sediul poliţiei şi proces verbal de control al bagajului.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here