Cinci mașini avariate în câteva secunde de un șofer grăbit. Coleziunea în lanț a avut loc luni la amiază, în cartierul sucevean Ițcani.

Buncăre de gunoi spulberate și mașini avariate din cauza unui șofer de 63 de ani, din Suceava. Acesta conducea autoturismul marca Opel Astra pe strada Grigore Alexandru Ghica dinspre Pătrăuți, iar în zona magazinului alimentar ”Elada” a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Mașina bărbatului a lovit două tomberoane cu gunoi care au fost proiectate într-un autoturismul Renault, staționat în afara părții carosabile, după care a intrat în coliziune cu autoturismele Dacia Logan și Opel Corsa care circulau în aceeași direcție în fața acestuia iar apoi a intrat în coliziune cu autoturismul VW Touran care la rândul său a fost proiectat într-un indicator rutier.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului Opel Astra, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ procedându-se şi la recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here