Spitalul Județean Suceava

În ultimele 24 de ore au fost internate în spital cinci persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate 24 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical, a transmis Prefectura Suceava.
În Spitalul Județean Suceava se află internați un număr de 408 pacienți, dintre care 126 cu COVID 19. 17 dintre pacienți sunt internați în Secția ATI. Totodată, în Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 37 de pacienți COVID și 22 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
Sâmbătă dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se aflau în autoizolare la domiciliu 5116 de persoane și în carantină instituționalizată alte trei. Totodată, 18.806 de persoane au ieșit din autoizolare și 3105 din carantină instituționalizată.
Conform situației întocmite de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2763 de persoane declarate vindecate.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here