Cinci tineri răniți într-un accident rutier petrecut duminica dimineață. Accidentul a fost produs de un șofer băut și fără permis.

Accident rutier în localitatea Valea Bourei, pe DJ208E, anunțat în această dimineață, la ora 2:36.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, cele cinci persoane implicate în accident, au fost rănite.

Victimele sunt patru bărbați de 18, 22, 25 și 32 de ani, și o femeie de 19 ani.

S-au deplasat la fața locului modulele SMURD de la subunitățile pompierilor militari din Fălticeni și Dolhasca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Militarii echipajelor de descarcerare au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat eventualele scurgeri de carburanți și lubrifianți, pentru preîntâmpinarea altor situații de urgență.

Nu au fost victime încarcerate, iar după acordarea primului ajutor medical, toți răniții, conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme multiple, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

UPDATE: Conform IPJ Suceava, un bărbat de 32 de ani, din orașul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul Seat, fără a avea permis de conducere, pe DJ 208E, în localitatea Valea Bourei, din direcția Valea Bourei către Dolhești, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul BMW condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Forăști.

Șoferul fără permis era și băut. El s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here