Consilierul județean Laura Cătălina Culipei, șefa femeilor liberale din Suceava, a demisionat din PNL. Anunțul a fost făcut pe contul său de socializare.

Laura Cătălina Culipei era un membru important al PNL Suceava și este apreciată de colegi pentru verticalitate și bun simț.

Aceasta a explicat că demisionează din motive personale dar și din cauză că nu se mai simte mândră să facă parte din acest partid și este de părere că așteptările electoratului PNL au fost înșelate.

Redăm anunțul postat pe rețele de socializare de către Laura Cătălina Culipei:

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobândit de-a lungul vieții.

Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte.

Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările.

stăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mândră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns până la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect.

Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine.”

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here