Doar șase bolnavi de COVID sunt internați în spitalele din județ, la acest moment. Nu s-a mai raportat nici un caz nou de COVID-19, în ultimele 24 de ore deși s-au efectuat 865 de teste.

În total, sunt active la nivel de județ 15 cazuri și alte 25 de cazuri de persoane suspecte de COVID-19. Incidența cazurilor la nivelul județului Suceava este de doar 0.02 la mie. Din cele 114 localități sucevene, 100 nu au nici un caz de infecție în evoluție, 13 au câte un caz în evoluție iar 1 are sub cinci cazuri în evoluție.

Din totalul celor 525 pacienți internați în Spitalul Județean Suceava, doar 2 pacienți sunt cu COVID-19(forme medii), 13 pacienți sunt în zona tampon și 510 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-COVID).

Spitalul Județean Suceava dispune, la această dată, de 302 paturi libere, din care 83 pentru pacienți COVID, 195 în sectorul non-COVID și 24 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 6 paturi pentru pacienți Covid, sunt 22 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții COVID, și 16 pentru pacienții non-COVID.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu COVID (prezentând forme medii), 7 persoane suspecte de infecție și 22 locuri disponibile în sectorul COVID. Nici unul dintre bolnavii cu COVID internați aici nu se află la Terapie Intensivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.