Femeie moartă după ce s-a înecat cu carne, în timp ce gătea. Tragedia s-a petrecut vineri după amiază, în comuna Satu Mare.

Polițiștii au fost sesizați prin 112, vineri, de un bărbat din Satu Mare, că soția acestuia a căzut insconștientă în timp ce gătea.

Din cercetările efcetuate la fața locului de polițiști, a reieșit că femeia de 72 ani se afla la domiciliu și prepara mâncare în bucătărie, când, la un moment dat, a ingerat o bucată de carne.

Întrucât gospodina avea dificultăți de masticație și înghițire ca urmare a unor afecțiuni mai vechi, s-a înecat.
Ea a fost găsită de către soțul său, în bucătăria locuinței, inconștientă, motiv pentru care bărbatul a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unui echipaj de ambulanță.

Personalul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, după care medicii au constatat decesul femeii la orele 13.30, cauza decesului fiind „stop cardio respirator prin obstrucție completă cu bol alimentar (carne)”.

În urma cercetării la fața locului, pe corpul cadavrului nu au fost identificate leziuni de violență, nefiind suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Cadavrul a fost ridicat și transportat de către societatea de pompe funebre, la morga Spitalului Municipal Rădăuți, unde urmează a se efectua necropsia de către medicul legist din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Rădăuți și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, cercetările find continuate de polițiștii Postului de Poliție Horodnic de Sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.