sursa foto:editia.ro

Femeie sechestrată în propria mașină și violată de un coleg pe care îl ducea acasă. cei doi sunt colegi de serviciu iar bărbatul a rugat-o pe femeie să îl ducă și pe el acasă după terminarea programului de muncă.

Incidentul s-a petrecut pe 27 septembrie, în jurul orei 01.30. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce individul a adormit în mașina ei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că aceasta este angajată la o firmă cu punct de lucru în municipiul Rădăuți.

La data de 27 septembrie a.c., ea a terminat tura de serviciu și a mers spre mașina personală cu intenția de a se deplasa spre domiciliu.

A fost însă abordată de un coleg de muncă iar bărbatul a rugat-o să-l ducă și pe el acasă.  Femeia nu știa unde locuia colegul său așa că i-a urmat indicațiile.

Cei doi au ajuns în zona denumită popular „Osoi”, situată pe raza comuna Horodnic de Sus, zonă în care se află predominant terenuri agricole. Acolo, individul i-a solicitat femeii să oprească autoturismul, aceasta conformându-se.

Bărbatul i-a smuls cheile autoturismului din contact, a sechestrat-o pe colega sa în propria mașină, după care a constrâns-o, prin amenințări, să întrețină raporturi sexuale, în autoturism.

Apoi bărbatul s-a urcat la volan iar victima a acceptat să fie condusă către domiciliu, fiind în stare de șoc, ocazie cu care s-a urcat în autoturism, pe scaunul din spate.

Numai că, la scurt timp, individul a adormit iar victima a reușit să sune la 112. Imediat la fața locului au ajuns polițiștii, care i-au identificat pe cei doi în mașină.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „viol” și „lipsire de libertate în mod ilegal”. Individul a fost inițial reținut pentru 24 de oare în Arestul IPJ Suceava.

Prin Încheierea Judecătoriei Rădăuți, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, ulterior fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – Biroul Investigații Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.