Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat vineri că este îngrijorat de numărul mare de persoane infectate cu COVID în România și că așteaptă să vadă un plan clar de la Ministerul Sănătății (condus de pesedistul Alexandru Rafila) pentru prevenirea răspândirii COVID în acest val.

Florin Cîțu a vorbit despre numărul record de infectați și a explicat că numărul mare de infectări are un impact econimic și social deoarece 20.000 de infectări înseamnă tot atâtea concedii medicale.

În acest context, fostul premier solicită un plan din partea Ministerului Sănătății pentru reducerea numărului de infectări și a deceselor provocate de COVID -19.

„Avem un număr record de persoane infectate, am văzut că sunt ceva probleme la primiri urgențe.Vreau să vedem care este planul MS și să știm să noi unde mergem.

Dacă acum nu este vârful, nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla la 50.000. Vreau să văd planul MS care nu înseamnă un număr mare de persoane infectate și decedate.

Dacă sunt divergențe sau declarații, nu facem o ședință pentru declarațiile publice.

Mă interesează sistemul de sănătate pentru că la 20.000 de persoane infectate, înseamnă atâtea concedii medicale”, a declarat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.