O casă a luat foc, la Burdujeni, de la o candelă aprinsă. Incendiul a avut loc duminică dimineață.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Suceava, în cartierul Burdujeni.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, fiind pericol de propagare la întreaga construcție.

Incendiul a fost lichidat în decurs de o oră.

Au ars: astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, precum și materiale textile și aparate electrocasnice, depozitate în podul casei.

De asemenea, au mai ars obiecte de mobilier din bucătărie și elemente de tâmplărie din lemn. S-au degradat pereții bucătăriei și aproximativ cinci metri pătrați din tabla acoperișului.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost o candelă aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că proprietarul a aprins o candelă și a lăsat-o nesupravegheată pe un o piesă de mobilier.

La scurt timp a izbucnit incediul, distrugând prima încăpere, respectiv holul casei, ulterior s-a extins către podul casei. Locuința a fost distrusă parțial, fiind pericol de propagare.

În cauză polițiștii au ntocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă, care va fi soluţionat procedural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.