Incendiu într-o gospodărie de la afumătoarea în care se preparau bunătăți pentru Crăciun. Au intervenit pompierii civili și militari.

Marți la amiază, un localnic din Comănești a sunat la 112 și a sesizat că a izbucnit un incendiu în gospodăria unui vecin.

La imobilul menționat a fost identificată soția proprietarului, care a declarat faptul că a amplasat afumătoarea pentru carne în apropierea peretelui locuinței și, în timp ce afuma carnea pentru masa de Crăciun, o bucată de slănină a căzut în jar producând o flacără pe care nu a putut-o controla, ceea ce a declanșat un incendiu la nivelul peretelui exterior al locuinței.

Incendiul a fost stins de către proprietar și vecini până să ajungă pompierii, însă exista risc de propagare la imobilul alăturat focarului și pompierii au intervenit pentru a se asigura că a fost eliminat pericolul de propagare.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul SVSU Comănești și un detașament din cadrul ISU Suceava – Gruparea Solca care a localizat și stins incendiul, stabilindu-se drept cauză foc deschis.

În urma incendiului nu au existat victime omenești fiind afectată izolația de polistiren a peretelui pe o suprafață de aproximativ 25 m2.

În urma evaluărilor efectuate de către persoana vătămată, acesta a stabilit cu aproximație un prejudiciu de 5.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.