Individ încătușat în plină stradă, în zona METRO din Suceava, după o urmărire în trafic. Incidentul a avut loc miercuri după amiază, sub ochii șoferilor care circulau prin zonă.

Desfășurare de forțe pe străzile din municipiul Suceava, miercuri după amiază, mascații fiind în zona METRO, unde au imobilizat și încătușat un individ.

Este vorba despre un dosar instrumentat de DIICOT și BCCO și vizează traficanți de droguri.

Bărbatul, care era singur în mașină, a fost urmărit de polițiști și blocat în zona METRO. Aici a fost imobilizat și încătușat, după care dus la audieri.

Polițiștii i-au verificat autoturismul în interior, probabil în căutare de droguri.

DIICOT a remis joi un comunicat de presă cu privire la două flagrante făcute miercuri la Suceava și Gura Humorului.

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – I.G.P.R., împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În acest caz, s-a reținut faptul că, în luna martie 2022, două dintre persoanele  bănuite s-ar fi deplasat în Spania, de unde ar fi expediat, prin intermediul unei firme de coletărie, aproximativ 15 kilograme de cannabis (2 colete conținând 8, respectiv 7 kilograme de droguri de risc).

Cele două persoane bănuite s-ar fi întors apoi pe teritoriul României, în vederea ridicării coletelor.

La data de 22 martie a.c., au fost organizate două acțiuni de prindere în flagrant delict a patru persoane bănuite, care s-au prezentat, în vederea ridicării drogurilor de risc, în municipiul Suceava și orașul Gura Humorului.

Ulterior, la data de 23 martie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Cu privire la cea de-a patra persoană implicată în activitatea infracțională, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.