foto Digi 24

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Frasin, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a incendiat garajul fostei concubine.
Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de o femeie de 42 ani, din Frasin, cu privire la faptul că Florin T., de 43 ani, din aceeași localitate, a dat foc cu benzină la garajul de la locuința sa.
Din primele verificări a reieșit că apelanta locuiește în orașul Frasin, imobilul fiind compus din casă de locuit, anexe gospodărești și un garaj situat la intrarea în curtea locuinței.
Femeia a avut în perioada 2016-2018 o relație cu bărbatul de 43 de ani, perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauza faptului că acesta avea un comportament violent, femeia a întrerupt relația, despărțindu-se și întrerupând orice contact cu bărbatul.
Polițiștii au stabilit că, joi seară, în jurul orei 21.00, individul s-a deplasat la locuința mamei fostei concubine, având asupra sa un recipient cu benzină, stropind cu benzină garajul și dând foc.
Incendiul a fost observat de către femeia de 42 de ani, care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.
În cursul zilei de vineri, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față Florin T., pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore.
Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here