Localnic din Voitinel, scos din ștreang de vărul său, care l-a salvat în ultimul moment.

Luni, la ora 21.33, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un localnic de 52 ani, din comuna Voitinel, a fost găsit spânzurat.

Cu ocazia deplasării la locul indicat de apelant, din comuna Voitinel, a fost identificat în livada casei apelantul la 112, care îi acorda primul ajutor bărbatului spânzurat.

Bărbatul, care mai întâi băuse, a legat un cablu de curent electric de un pom și s-a spânzurat cu acesta.

Apelantul la 112 a declarat verbal faptul că în cursul zilei, vărul său i-a spus că nu mai dorește să trăiască.

În jurul orei 21.00, el s-a deplasat la domiciliul vărului său pentru a vedea dacă este acasă, însă nu l-a găsit.

Acesta s-a deplasat în livada din spatele casei, unde l-a identificat pe vărul său, spânzurat cu un cablu de un pom. El a reușit să-i scoată cablul care era strâns în jurul gâtului și l-a culcat la sol.

A intervenit echipajul de poliție care a acordat primul ajutor folosind trusa medicală din dotare și efectuând proceduri de stimulare cardiacă și a respirației.

Ulterior, la fața locului a sosit un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bărbat în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, starea acestuia fiind stabilă.

Susnumitul a fost diagnosticat prezumtiv cu „tentativă de suicid prin spânzurare ca urmare a consumului de alcool”.

Acesta a fost condus de lucrătorii SAJ și transportat la Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, bărbatul a mai avut în trecut o tentativă de sinucidere și a fost de asemenea internat la Spitalul de Psihiatrie Siret.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.