Masca de protecție, obligatorie în toate spațiile publice din Câmpulung Moldovenesc și Sadova. Așa a decis luni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat luni că masca de protecție este obligatorie în toate spațiile publice din Câmpulung MOldovenesc și Sadova pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani. Măsura a fost luată din cauză că incidența cazurilor de Covid-19 la Câmpulung Moldovenesc a ajuns la 3.28 la mia de locuitori iar la Sadova la 3.13.

refectul Județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat luni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava în vederea adoptării măsurilor suplimentare de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova.

În cele două localități s-a interzis organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a concertelor. De asemenea, s-a interzis și activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Prefectul de Suceava a precizat că activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Alexandru Moldovan a făcut un apel către toți locuitorii județului să respecte cu strictețe măsurile de prevenire ale infecției cu COVID-19.
“Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, a declarat acesta.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here