Ninsoare și strat de zăpadă în zona de munte a județului Suceava. Iarna își intră în drepturi, temperaturile sunt scăzute și ninge.

Drumarii intervin de dimineață pe drumurile naționale. În zona Vatra Dornei este zăpadă pe carosabil.

Nu sunt probleme în trafic însă polițiștii atrag atenția șoferilor să aibă mașinile echipate de iarnă.

ANM a emis un cod galben de cantități însemnate de precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului. Intervalul de valabilitate este 27 ianuarie, ora 10.00 – 29 ianuarie, ora 10.00.

În Dobrogea, Muntenia, Carpații Meridionali și local în Moldova, sud-estul Transilvaniei și în Carpații Orientali vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25…40 l/mp.

În sud-estul Transilvaniei va ninge, iar în zonele joase de relief din Muntenia și Moldova, la început vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

În Carpații Meridionali și local în Carpații Orientali va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent și vor mai fi intervale cu viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.

Local și temporar vor mai fi ninsori în Oltenia și în restul Transilvaniei.

ANM a emis cod portocaliu de ninsori abundente, viscol, în intervalul 27 ianuarie, ora 10.00 – 29 ianuarie, ora 10.00. În județele Vrancea, Buzău și în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița și Argeș va ninge abundent (35…50 l/mp) și se va depune strat de zăpadă consistent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.