Elegante, practice, călduroase, confortabile, sexy, în culori sobre sau vii, din mătase, flanel, bumbac, sau satin, cu dantelă sau fără, pijamalele de damă de la Victoria’s Secret sunt potrivite pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Un brand care de peste 40 de ani oferă calitate și satisfacție, un brand care tocmai de aceea este atât de popular!

Victoria’s Secret oferă o gamă variată de pijamale de damă și cămăși de noapte, realizate din cele mai bune țesături, în diferite culori și croieli.

Pijamalele de la Victoria’s Secret sunt cadouri perfecte pentru femeile din viața dumneavoastră: soții, mame, fiice sau chiar bunici, mai ales că se aproprie Crăciunul!

Gama include atât pijamale clasice dar și cămăși de noapte sexy, de toate mărimile.

Pijamale clasice de damă

Pijamalele clasice de la Victoria’s Secret, din două piese, sunt confecționate din satin, bumbac sau flanel, plăcute la atingere și oferă confort și căldură. În același timp, ele permit pielii să respire în timpul somnului.

Puteți alege dintr-o varietate de culori și modele originale, de mare valoare estetică. Sunt pijamale în care puteți lenevi acasă și în timpul zilei, la televizor sau citind o carte.

Pentru perioada de vară sunt recomandate pijamalele cu pantaloni scurți și mâneci scurte.

Pijamale Victoria’s Secret cu modele senzuale și cămăși de noapte sexy

Produse potrivite pentru o seară în doi dar și pentru purtare de zi cu zi. Pijamalele senzuale vă pun formele în evidență dar oferă și confort. Sunt confecționate din țesături ușor transparente.

Gama include și cămăși de noapte sexy din satin și decorate cu dantelă.

Cămășile de noapte de la Victoria’s Secret sunt confecționate din materiale de calitate, flexibile și plăcute la atingere.

 

Varietate, confort, calitate și bun gust

Gama de produse VS este foarte variată, fiind vorba despre pijamale destinate atât femeilor moderne, celor sexy dar și mamelor sau bunicilor. Toate se pot bucura de confortul oferit de pijamalele Victoria’s Secret și de calitatea țesăturilor!

În plus, puteți alege și un halat de baie călduros, care vă poate oferi confortul dorit în timpul unei zile leneșe petrecute acasă sau un halat stilat din satin!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.