[fvplayer id=”71″]
Protestatarii de la Șcheia, ignorați de Ministrul Dezvoltării – Cseke Attila (UDMR). Oamenii au vrut să discute cu el și au venit la Palatul Administrativ Suceava, știind că ministrul este în vizită aici.

Atilla a mers la pas împreună cu Gheorghe Flutur pe esplanada din fața Palatului Administrativ numai că protestatarii de la Șcheia au fost tratați cu cea mai mare indiferență de către acesta. Oamenii au venit să îi spună durerile lor, că nu au lumină, nici gaz, nici canalizare și nici drumuri asfaltate iar spargerile curg pe bandă rulantă, numai că ministrul le-a dat cu flit, ca să mă exprim mai colorat.

Cseke Attila s-a făcut că nu îi vede și nici nu îi aude pe oamenii care strigau destul de tare și s-a strecurat pe lângă jandarmi, nedorind să dea ochii cu protestatarii disperați de la Șcheia. Oamenii, deși erau pașnici, au fost luați la întrebări de către jandarmi și li s-a spus să părăsească zona.

Singurul care a schimbat câteva vorbe cu ei a fost președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care i-a sfătuit să discute cu noul prefect, acesta fiind din Șcheia.

Oamenii au insistat și i-au spus șefului CJ că vor veni la el cu jalba-n proțap săptămâna viitoare și că au nevoie de ajutor.

Una peste alta, localnicii din Șcheia se plângeau că autoritățile nu îi ajută și nu îi ascultă, și judecând după reacția ministrului, care teoretic este plătit din bani publici să deservească interesele oamenilor, putem concluziona că protestatarii au dreptate!

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here