sursa foto:editia.ro

Un rădăuțean a amenințat cu cuțitul angajații unui restaurant, supărat de nota de plată. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani.

La data de 4 aprilie 2021, la ora 19.53, polițiștii au fost anunțaţi prin 112 cu privire la faptul că un rădăuțean în stare de ebrietate amenință cu cuțitul personalul din bucătăria restaurantului Millegusti din localitate.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 19.40, după ce bărbatul a consumat băuturi alcoolice în incinta restaurantului Millegusti. El s-a enervat în momentul în care a văzut nota de plată și s-a luat la ceartă cu chelnerii. Ulterior, individul a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând amenințări cu acte de violență angajaților aflați în acel moment în bucătărie.

Pentru aplanarea situației a intervenit Lucian Popa (37 de ani), din municipiul Rădăuți, polițist din cadrul Serviciului Rutier, care era în timpul liber și se afla în restaurant la acea oră.

La rândul său, polițiști a fost amenințat cu cuțitul. Agresorul a părăsit în fugă incinta restaurantului iar polițistul l-a urmărit pentru a-l imobiliza și deposeda de cuțit.

Polițiști și jandarmi ajunși la fața locului au reușit să îl imobilizeze pe scandalagiu și să îl încătușeze pe o stradă lăturalnică.

Numai că, în timp ce era urmărit de polițiști și jandarmi, bărbatul a aruncat cuțitul într-o grădină din apropiere, fiind găsit ulterior de către polițiști.

Individul s-a ales cu un osar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”. El a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

În trecut bărbatul a fost cercetat de procurorii DIICOT pentru trafic de țigări.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here