Alexandru Moldovan

Sesiune suplimentară de examinare la proba practică, la Permise Auto Suceava. Decizia a fost luată de prefectul Alexandru Moldovan din cauză că sunt candidați reprogramați pe fondul lipsei de examinatori.

În acest context, a fost adoptată decizia de a se organiza o sesiune suplimentară de examinare la proba practică. Prin Ordin al Prefectului județului, emis în data de 10 noiembrie 2021, candidații care nu au putut susține proba practică de traseu în perioada 23.06.2021 – 15.10.2021 pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, D și E, au fost reprogramați pentru data de 13 noiembrie 2021.

Prefectul de Suceava a explicat joi că, în perioada 23.06.2021 – 15.10.2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava, s-au susținut doar parțial examinări la proba practică, la toate categoriile, din cauza numărului insuficient de examinatori.

Din acest motiv, s-au înregistrat zilnic candidați care au fost reprogramați, unii dintre aceștia aflându-se în situația de a le expira termenul de valabilitate al dosarului.

Alexandru Moldovan a precizat că în unele cazuri intervalul de timp la care s-a ajuns între examinarea teoretică și cea practică a ajuns la 6 luni – respectiv luna mai 2022.

sursă foto suceavanews.ro

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

1 COMENTARIU

  1. Pestele inca se impute de la cap si inca se curata de la coada….
    Parlamentul,stiti voi pe vremea cui,in cardasie cu Toate celelalte institutii au taiat din prerogativele instutiilor de forta care contoleaza institutiile de ordine,si a a ajuns sa sufere… cetateanul…
    Nu mai stiu ce probe sa mai inventeze…
    Dar atata timp cand ptr o persona omorita din culpa legea permite pedepse de 2 ani cu suspendare,desi vinovatia e vadita, cand vinovatii nu platesc despagubiri corecte… nu avem ce face decat sa stam la coada, as votam pe acei ce fac astfel de legi sau sa l cautam pe Dumnezeu care sa ne pazeasca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here