Un bărbat din Capu Codrului s-a sinucis cu o petardă aprinsă în gură, care i-a explodat. Este vorba despre bărbatul găsit mort după un incendiu, joi la amiază.

Pompierii au găsit cadavrul acestuia după ce au localizat incendiul numai că au observat că are fața distrusă, așa că la fața locului au ajuns criminaliștii. Concluzia a fost una șocantă: bărbatul de 60 de ani și-a pus o petardă aprinsă în gură, care ulterior a explodat.

Persoana decedată locuia singură în imobilul din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, în aceeași curte cu fratele său și cu concubina acestuia. De altfel femeia a auzit o bubuitură puternică dinspre casa defunctului după care a observat și incendiul.

Conform rudelor, de aproximativ doi ani de zile, bărbatul a început să prezinte tulburări psihice grave, nediagnosticate medical, fiind întreținut efectiv de părinți și de frați.

După decesul părinților, starea acestuia s-a agravat, susținând în repetate rânduri, față de restul familiei, că intenționează să se sinucidă și totodată să-și incendieze locuința. De asemenea, acesta consuma zilnic băuturi alcoolice, își depozita recipientele băuturilor în locuință, aceasta devenind insalubră.

Victima a fost găsită de pompieri pe patul din camera sa, prezentând leziuni incompatibile cu viața la nivelul feței, precum și urmele a două focare, în anexă și respectiv în camera în care a fost găsită. În urma examinării cadavrului s-a identificat în jurul gâtului o funie.

A reieșit faptul că bărbatul a încercat să se sinucidă prin spânzurare în anexa locuinței sale, incendiind-o în același timp. Întrucât cel mai probabil grinda de care a încercat să se spânzure a cedat, acesta s-a refugiat în camera sa, provocându-și decesul cu o petardă pe care și-a pus=o în gură și i-a dat foc.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să-i fie efectuată autopsia medico-legală.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, și „distrugerea din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here