sursă foto cronicadebraila.ro
sursă foto cronicadebraila.ro

Un tânăr de 17 ani, din satul Bosanci, s-a urcat la volan fără permis de conducere și a încercat să fugă de polițiști.

Sâmbătă, în jurul orei 17.20, în timp ce acționa pe DJ 208A pe raza satului Bosanci, comuna Bosanci, în dreptul cimitirului din localitate la ieșirea spre satul Luncușoara, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a efectuat semnalele regulamentare de oprire acustice și luminoase unui autoturism.

Conducătorul autoturismului respectiv nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea pe un drum comunal de pe raza satului Bosanci, spre sala de sport din localitate.

S-a procedat la urmărirea acestuia până în dreptul locuințelor persoanelor de etnie rromă, ocazie cu care autoturismul respectiv a fost blocat în drumul comunal.

Astfel, la volanul mașinii, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani din comuna Bosanci, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, acesta declarând verbal faptul că, nu posedă permis de conducere și nu are la el documentele mașinii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here