Tânăr fără permis, prins la volan după ce a fost blocat în trafic de polițiști. Acesta a fost urmărit circa 200 de metri pentru că nu a vrut să oprească la un filtru de poliție.

Sâmbătă seară, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Voitinel, pe drumul comunal din cătunul de romi, au efectuat semnalele de oprire conducătorului autoturismului marca Dacia Logan.

Șoferul nu s-a conformat semnalului de oprire, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare. După aproximativ 200 de metri autoturismul urmărit a fost blocat în trafic de polițiști.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul este condus de un tânăr de 22 ani domiciliat în comuna Voitinel, care nu posedă permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că susnumitul nu a consumat băuturi alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a mai constatat faptul că șoferul nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege iar autoturismul Dacia Logan are ITP expirat din data de 05.06.2021 și nu are poliță de asigurare obligatorie RCA valabilă.

În cauză lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu, întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.