Un tânăr a fost găsit spânzurat în baia apartamentului său din municipiul Suceava. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri după amiază.

Miercuri, la ora 15:56, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către o angajată din cadrul Ambulanței Suceava cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit spânzurat în apartamentul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări.

Defunctul, în vârstă de 31 ani, locuia singur în apartamentul său situat în municipiul Suceava și se afla în evidențele cabinetului psihiatric, suferind de depresie și fiind sub  medicamentație.

În cursul zilei de miercuri, părinții tânărului au încercat în repetate rânduri să-l contacteze telefonic dar nu reușit.

În jurul orelor 14:20, cei doi s-au alarmat și deplasat la domiciliul fiului, observând că ușa de acces în locuință este închisă pe interior și răspundea nimeni.

Părinții au sesizat cadrele ISU Suceava,  care au forțat ușa apartamentului. Pompierii au intrat iar proprietarul a fost găsit spânzurat în baia apartamentului.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști, care vor să stabilească toate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.