Tânără de 24 de ani, din Suceava, ușurată de 3.500 de euro chiar de iubitul său. Bărbatul a intrat prin efracție în casă iubitei, știind unde ține banii.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată miercuri prin SNUAU 112 de către o tânără de 24 de ani cu privire la faptul că i-a fost sustrasă din locuință 3500 euro.

Polițiștii au efectuatt verificări și investigații și s-a stabilit că în data de 11.08.2021, la orele 08:00, tânăra a părăsit locuința închiriată, situată pe strada Mărășești, deplasându-se la serviciu.

Ea tocmai se despărțise de iubitul său, care a stat peste noapte în apartamentul său.

Bărbatul i-a spus prietenei sale că pleacă la adresa sa de domiciliu, însă nu a făcut acest lucru, au stabilit polițiștii.

Individul s-a mers în spatele blocului în care locuiește persoana vătămată și apoi, folosindu-se de un burlan, a escaladat peretele până la etajul întâi. A pătruns în locuința persoanei vătămate pe geamul de la bucătărie și a intrat în apartament, de unde a sustras suma de 3500 euro.

Bărbatul a fost identificat ulterior de polițiști, întreaga sumă sustrasă fiind găsită asupra acestuia. Banii au restituiți persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here