Tragedie, la Plopeni, unde doi frați au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Tragedia s-a petrecut la Mereni, luni seară. Cei doi frați aveau 19, respectiv 20 de ani.

Cei doi au fost găsiți inconștienți, cel mai probabil, intoxicați cu gaz metan provenit de la un boiler. Cunoscuții sunt în stare de șoc, mai ales că tânărul de 20 de ani se logodise recent și urma să aibă nunta în luna martie.

Polițiștii din localitate dar și criminaliștii au venit la fața locului și au luat probe. Trupurile celor doi tineri au fost ridicate de o firmă mortuară și se va efectua necropsia.

Conform polițiștilor, în cursul serii unul dintre frați a mers în baia locuinței pentru a face duș folosind un boiler cu combustie gaz metan. La un moment dat fratele său a intrat și el în baie dorind să îl verifice pe celălalt tânăr, numai că nu a mai ieșit nici unul dintre ei.

Părinții au intervenit în final și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență. Oamenii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță și s-au aplicat minute întregi manevre de resuscitare. Totul a fost în zadar iar medicii au declarat decesul celor doi tineri.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror efectuează în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.