material lemnos
material lemnos, sursă foto Express de Banat

Un individ a furat lemn din curtea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Vatra Dornei. Bărbatul a fost prins de polițiști în flagrant.

Luni seară, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vatra Dornei a constatat în flagrant faptul că o persoană de sex masculin a sustras material lemnos din curtea interioară a Secției de Boli Infecțioase – Spitalul municipal Vatra Dornei, unitate situată pe strada Pinului.

Hoțul este un bărbat de 36 de ani, din localitatea Dorna Arini. El a declarat faptul că anterior s-a înțeles verbal cu personal din cadrul unității medicale, pentru a lua o cantitate de material lemnos din curtea unității spitalicești provenită în urma demolării unei anexe dezafectate.

Acesta a încărcat însă în autoutilitara personală marca Volkswagen Transporter o cantitate mai mare de material lemnos, printre care și lemne de foc, cantitate care nu a fost prevăzută în înțelegerea inițială.

În urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei, s-a constatat faptul că a fost sustras material lemnos în cantitate totală de 1,43 m³.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cantitatea de lemn fiind restituită reprezentanților Spitalului Municipal Vatra Dornei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.