sursă foto cronicadebraila.ro
sursă foto cronicadebraila.ro

Urmărire în noapte, pe străzile din Burdujeni, după un șofer fugar. Bărbatul era băut și nu a vrut să oprească mașina la un filtru de poliție.

Joi, în jurul orelor 02.55, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe raza cartierului Burdujeni, a observat un autoturism marca BMW ce se deplasa din sens opus pe strada Gheorge Doja.

S-a efectuat semnal regulamentar de oprire pentru autoturismul în cauză, dar șoferul nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare pe străzile Gheorghe Doja, Privighetorii și ulterior pe strada Putna.

În parcarea din laterala a blocului B7, autoturismul marca BMW a fost blocat cu autospeciala de poliție.

S-a procedat la verificarea documentelor personale ale șoferului și ale autoturismului, constatându-se că persoana care se afla la volan este un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava.

Fiind testat cu aparatul etilotest din dotarea Secției de Poliție Burdujeni, a rezultat o valoare de 0.44 mg./l pur alcool în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice la interval de o oră pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit proces verbal de constatare al infracțiunii flagrante, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.