146 de cazuri de COVID, în județul Suceava, în 24 de ore, adică 5% din totalul la nivel național. Numărul cazurilor noi de COVID în județ se menține crescut.

390 de persoane diagnosticate cu COVID sunt internate în spitalele din județul Suceava, iar alte 59 de persoane internate sunt suspecte de infecția cu noul coronavirus.

Din totalul celor 528 pacienți internați în Spitalul Județean Suceava, 197 pacienți sunt diagnosticați cu COVID, 51 pacienți sunt în zona tampon și 280 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 197 pacienți cu COVID: 8 prezintă forme ușoare; 100 prezintă forme medii ale bolii; 69 prezintă forme severe; 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 6 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 3 intubați ventilați invaziv).

Spitalul Județean Suceava dar și Spitalul Municipal Rădăuiți nu mai au locuri la ATI pentru pacineți infectați cu COVID

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 99 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (8 cu forme ușoare, 74 prezentând forme medii, 15 forme grave și 2 pacienți în formă critică), 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nemaifiind nici un loc disponibil în sectorul Covid.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here