În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, vineri dimineață, se aflau internați un număr de 520 pacienți, și anume 174 pacienți cu COVID 19 și 346 pacienti non-COVID, iar în secția ATI erau internați un număr de 16 pacienți.
La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți erau internați un număr de 69 de pacienți cu COVID 19.
În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 20 persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate 23 persoane.
Conform situației întocmite de DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3227 persoane declarate vindecate.
Vineri dimineață, în județul nostru se aflau în autoizolare la domiciliu 4618 de persoane și alte patru în carantină instituționalizată. Totodată, până la acest moment, 25250 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3108 din carantină instituționalizată.
Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID 19.

În cursul zilei de joi, polițiștii au desfășurat activități în context COVID 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 4437 de persoane. De asemenea, a fost verificată o societate comercială. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale în valoare de 7500 lei.

Instituția Prefectului – Județul Suceava face apel la cetățeni să respecte întocmai recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile tuturor actelor normative în vigoare.
„Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.
Împărtășim întreaga responsabilitate în protecția drepturilor și libertăților noastre democratice.Solidaritatea și cooperarea vor defini rezultatul nostru în lupta cu epidemia.Să fim responsabili, stă în puterea noastră, a tuturor!”, a transmis Prefectura Suceava.

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here