Sunt 20 de acazuri ce coronavirus în municipiul Suceava, la acest moment. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că în ultima perioadă a crescut numărul cazurilor active de coronavirus în municipiul Suceava, în cursul zilei de marți acesta ajungând la 20. El a făcut un apel la suceveni să fie în continuare responsabili.


Viceprimarul a precizat că în perioada 30 mai – 13 iulie, polițiștii locali suceveni au făcut controale pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile anti-Covid și au aplicat 207 de amenzi, în valoare de 70.750 de lei.
Totodată, Lucian Harșovschi a precizat că în cursul zilei de marți, 14 iulie, a participat la o acțiune de informare, prevenție alături de subprefectul județului, Daniel Prorociuc, și de șeful Poliției Locale, Ovidiu Doroftei. Acțiunea a vizat, de asemenea, respectarea măsurilor anti-Covid.
Astfel, au fost aplicate 118 amenzi în valoare de 64.250 de lei în Centrul Comercial Bazar și 13 amenzi în valoare de 6500 de lei în autobuzele de transport public local.
„Am observat că lumea respectă normele și poartă în general măști și de aceea îi rog încă o dată pe suceveni să fie responsabili pentru a fi cu toții sănătoși, pentru că nu este de glumă”, a declarat Lucian Harșovschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.