test COVID 19, sursă foto Europa FM
sursă foto Europa FM

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21.887 de teste.
Vineri dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județul Suceava se află în autoizolare la domiciliu 5.429 de persoane și în carantină instituționalizată alte trei.Totodată, 18.249 de persoane sunt ieșite din autoizolare și alte 3.105 au ieșit din carantină instituționalizată.
Conform situației întocmite de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.739 de persoane declarate vindecate. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID 19.
În ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean patru persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate 69 de persoane, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.
În Spitalul Județean Suceava se află internați un număr de 406 pacienți, dintre care 123 pacienți COVID 19, un număr de 9 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 35 de pacienți Covid-19 și 21 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here