test COVID 19, sursă foto Europa FM
sursă foto Europa FM

În ultimele 24 de ore, 240 de suceveni au fost testați pentru COVID 19, numărul total de persoane testate până în prezent la nivelul județului fiind de 31.995. 

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3772 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internați doi suceveni cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 22 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 523 suceveni internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou”, 125 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 139 pacienți sunt în zona tampon și 259 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 125 suceveni diagnosticați Covid- 19, 90 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 27 forme ușoare, iar 8 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care trei sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți, sunt internați un număr de 56 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 52 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 25 au câte un caz în evoluție, 26 au sub cinci cazuri în evoluție, 6 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

„Instituția Prefectului Județul Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală”, a transmis Prefectura Suceava.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here