În Spitalul Județean Suceava luni dimineață se aflau internați un număr de 424 pacienți, dintre care 123 pacienți cu COVID 19, 200 pacienți nonCovid, 91 pacienți în sectorul tampon. În Secția ATI din cadrul acestui spital erau internați un număr de 18 pacienți, 13 dintre aceștia sunt neventilați și cinci sunt ventilați.
La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 45 de pacienți cu COVID 19 și 16 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
În ultimele 24 de ore au fost internate în spital șase persoane diagnosticate cu COVID 19 și externate cinci, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical.
Conform situației întocmite de DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2871 de persoane declarate vindecate.
Luni dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, se află în autoizolare la domiciliu 5059 de persoane și în carantină instituționalizată o singură persoană. Totodată, până acum 20642 de persoane au ieșit din autoizolare și alte 3107 din carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID 19.
În cursul zilei de duminică, polițiștii au desfășurat activități în context COVID 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdictiilor impuse 5431 persoane și 20 de societăți comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.