Luni dimineață, la nivelul județului Suceava sunt în carantină instituționalizată 1273 de persoanere și 2343 în izolare voluntară la domiciliu. Până acum au ieșit din autoizolare 7033 de persoane și din carantină 244. Potrivit Prefecturii Suceava, în momentul de față sunt disponibile, pentru carantină instituționalizată, 66 de locuri.
Echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au efectuat, în cursul zilei de duminică, verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.
La aceste acțiuni au participat 336 polițiști, 111 polițiști locali, 39 de militari MApN și 259 de jandarmi.
Verificările au vizat 3348 de persoane aflate în autoizolare și carantină și 49 de unități economice. Au fost aplicate 237 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare totală de 404.100 lei.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiuni săvârșite în context, art. 304 Cod Penal – divulgare de informații nedestinate publicității, și anume, o postare pe o rețea de socializare a unor date privind rezultatele medicale ale unor persoane de către un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.