sursă foto Sănătatea TV

Joi dimineață, la nivelul județului Suceava se aflau în izolare voluntară la domiciliu 4009 de persoane. Până acum au ieșit din izolare 3008 persoane. Totodată, 625 de persoane se află în carantină instituținalizată. La nivelul județului nostru sunt disponibilie 114 locuri pentru carantină instituționalizată.
Echipele mixte formate din polițiști, polițiști local, cadre MApN și jandarmi au efectuat verificări privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare, privind locațiile de carantinare precum și societățile comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. La aceste acțiuni au participat 305 polițiști, 110 polițiști locali, 31 de militari MApN și 226 de jandarmi.
Verificările au vizat 3872 de persoane aflate în autoizolare/ carantină și 102 de unități economice. Au fost aplícate 80 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor, cu o valoare total de 119.100 lei.
A fost identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării, motiv pentru care această a fost carantinată pentru o perioadă de 14 zile.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here