Doar 80 de pacienți COVID sunt internați în spitalele din județul Suceava, la acest moment. Asta în conformitate cu o statistică transmisă marți de Prefectura Suceava.

Din 498 pacienți internați în Spitalul Județean Suceava, 47 pacienți sunt diagnosticați cu Covid, 8 pacienți sunt în zona tampon și 443 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din pacineții cu COVID,  21 prezintă forme medii ale bolii; 15 prezintă forme severe; 11 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 5 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 5 intubați ventilați invaziv).

Spitalul Județean Suceava dispune de 366 paturi libere, din care 147 pentru pacienți COVID, 194 în sectorul non-Covid și 28 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 7 paturi pentru pacienți COVID și 20 pentru pacienții non- COVID.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 forme medii), 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 76 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu este internat nici un pacient.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 3 prezintă forme medii, 4 forme grave, zero persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 28 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 14 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (1 forme ușoare, 11 forme medii și 2 cu forme grave), și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 13 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 cu forme ușoare și 2 prezentând forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 40 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret este internat 1 pacient diagnosticat cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 24 locuri în sectorul Covid.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.