Luni dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3507 persoane declarate vindecate.
În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean patru persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate opt persoane.
În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 453 pacienți, și anume 90 pacienți Covid-19 și 363 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 12 pacienți, din care doi pacienți sunt intubați.
La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid- 19 și cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
In cursul zilei de duminică, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruite cu privire la respectarea măsurilor și interdictiilor impuse 760 de persoane. Activitățile în context Covid-19 au privit și verificarea a 19 de societăți comerciale, fiind aplicate 15 sanctiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here