poliție rutieră

O tânără de 17 ani și mama acesteia s-au ales cu dosare penale, după ce minora a fost depistată în timp ce conducea un autoturism.
Miercuri după amiază, în jurul orei 16.30, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Putna autoturismul condus de o localnică de 17 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit faptul că, tânăra de 17 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.
De asemenea, în autoturism se afla în calitate de pasager şi proprietara vehiculului, mama tinerei de 17 ani.
Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, mama conducătoarei auto i-a încredințat autoturismul minorei pentru a fi condus pe drumurile publice de pe raza comunei Putna, știind că aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.