Candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a vorbit sâmbătă, la Fălticeni, despre investiții din județ transformate pur și simplu în muzee pentru că nu au fost finalizate la timp iar unele mai așteaptă încă să fie finalizate. Declarațiile au fost făcute de Mirela Elena Adomnicăi după ce a vizitat împreună cu liderul PSD – Marcel Ciolacu noul spital din Fălticeni care urmează să se deschisă la 30 de ani de la începerea lucrărilor.

Mirela Elena Adomnicăi a spus că este un moment al schimbării pentru județul Suceava, având în vedere că se apropie alegerile locale și le-a urat sucevenilor „să aibă gândul cel bun”. Ea a declarat că a vizitat în numeroase rânduri șantierul spitalului de la Fălticeni împreună cu presa locală și că au fost alocate fonduri pentru acest spital în timpul guvernărilor PSD. „Numai guvernele PSD au sprijinit investițiile în acest spital atât ne necesar”, a precizat Mirela Elena Adomnicăi.

Aceasta a reamintit și de șoseaua de ocolire a Sucevei, finalizată după 11 ani, tot de către un guvern PSD dar și de Casa Corpului Didactiv – o investiție muzeu, care a fost începută în 2012 și lăsată abandonată.
„E un moment al schimbării în județul Suceava,un moment pe care l-am simțit și din discuțiile pe care le-am purtat cu sucevenii, iar ceea ce ar trebui să însemne schimbarea în județul Suceava este să a să nu mai avem investiții istorice din perspectiva anilor necesari pentru finalizare. Doresc sucevenilor gândul cel bun”, a spus candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.