Marcel Ciolacu, președintele PSD, declară că după criza COVID-19 de la Suceava, Gheorghe Flutur ar fi trebuit să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și să nu mai candideze pentru un mandat.

Declarațiile au fost făcute la Fălticeni, acolo unde Marcel Ciolacu a efectuat o vizită, la noul spital din oraș (care se va deschide la 30 de ani de la începerea lucrărilor de construcție), împreună cu lideri ai PSD Suceava și alături de candidata PSD la șefia CJ Suceava – Mirela Elena Adomnicăi.

Marcel Ciolacu a spus că Gheorghe Flutur și fostul manager al Spitalului Județean Suceava nu au nici o justificare pentru ce s-a întâmplat în pandemie și că managementul defectuos nu a avut de această dată ca efect pierderi de bani, ci pierderi de vieți omenești. Marcel Ciolacu a amintit că județul Suceava este fruntaș la numărul de cazuri de COVID-19 și la numărul de decese din cauza noului coronavirus.

„Îmi pare rău pentru domnul Flutur dar cred că era momentul de retragere din politică! Nu are nici o justificare nici domnia sa, nici fostul manager al spitalului pentru managementul defectuos, care nu a dus la pierderi de bani sau la inundarea de locuințe, a dus la pierderi de vieți omenești. Cel mai corect față de suceveni și față de toată țara după o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare și sub nici o formă o nouă candidatură”, este de părere președintele PSD.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here