Patru răniți, din care doi copii, în urma unui accident rutier petrecut la Cumpărătura. Luni seară s-au ciocnit în trafic, pe DE85, o mașină cu o autoutilitară.

Patru răniți, doi adulți și doi copii, au ajuns la Spitalului Județean Suceava, luni seară, în urma unui grav accident rutier petrecut la cumpărătura.

La fața locului au intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD ( B2 și TIM), cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Din fericire, nimeni nu a rămas încarcerat. Copiii si un adult sunt din autoutilitară iar din mașină a fost rănit o singură persoană.

Din primele informații, șoferul autoutilitarei, care era și băut, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului și a produs accidentul cu 4 răniți.

Șoferul autoutilitarei a fost verificat cu etilotestul și a rezultat o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au suspendat acestuia permisul de conducere pentru 90 de zile și va fi sancționat contravențional. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier nu a fost blocat în zonă, s-a desfășurat alternativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.