Femeie găsită în saci de plastic, în scara unui bloc din Suceava, cartierul Burdujeni, de pe strada Eroilor. Descoperirea a fost făcută luni, în jurul orei 13.00, de un locatar care a sunat la 112.

Citește restul știrii după reclame....

Inițial locatarii au crezut că este vorba despre o fetiță, însă o femeie de la parterul blocului a recunoscut-o pe vecina sa. Victima este o femeie de 40 de ani, cu probleme psihice, care locuiește împreună cu fratele – de 37 de ani și cu mama – de 70 de ani, și aceștia cu probleme psihice.

Femeia era pusă în saci de plastic și avea urme de ștrangulare la gât. Principalii suspecți sunt fratele și mama, care ar fi agresat-o pe aceasta, au încercat să o sugrume iar apoi au pus-o în saci și au lăsat-o pe scara blocului.

La fața locului au ajuns cadre de la Ambulanță dar și polițiști. Femeia vaea semne vitale și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Ea a intrat în comă, chiar la Urgențe, și asta cel mai probabil din cauza lipsei de oxigen de pe perioada când a fost ștrangulată.

Medicii urgențiști au reuțit să o stabilizeze și să o transfere la ATI.

Oricum, femeia pare subnutrită, arată ca un copil și medicii fac eforturi pentru a o ține în viață.

Între timp, mama și fratele au fost ridicați de poliție. S-au luat declarații și de la vecinii din bloc.

Oamenii sunt stupefiați și spun că cei trei nu au creat probleme până acum și ieșeau rar din casă. De altfel, femeia găsită pe scara blocului nu a mai ieșit de ani de zile, spun vecinii. Locatarii nu au auzit scandaluri din apartamentul respectiv și declară că cei trei, în ciuda problemelor psihice, nu au deranjat de nimeni până acum.

Oamenii sunt însă îngroziți și se tem pentru siguranța lor și a copiilor lor în condițiile în care fratele femeii ar fi devenit agresiv, pentru că vecinii spun că tânărul ar fi încercat să o omoare pe aceasta, iar mama doar a asistat.

Ei spun că nu au văzut venind la cei trei nici un asistent social sau cadru de specialitate și că au fost lăsați de izbeliște de autorități până s-a ajuns aici.

Polițiștii criminaliști au luat probe de la fața locului și au deschis dosar de cercetare în acest caz.

Vom reveni cu informații!

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here