Accident rutier cu 9 persoane implicate, la Câmpulung Moldovenesc, marți după amiază. Două mașini s-au ciocnit în trafic, pe DN17.

Trei adulți și doi copii minori au fost răniți în accident și au necesitat îngrijiri medicale la fața locului.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2, o ambulanță SMURD TIM cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. Nu au fost persoane încarcerate.

Doi adulți și doi copii, din mașina ieșită de pe carosabil, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În celălalt autoturism erau trei adulți și un minor, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

UPDATE: Conform IPJ Suceava, un bărbat de 35 de ani, din judeţul Neamţ, este vinovat de producerea accidentului rutier. Acesta s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unei coloane de mașini.

Autoturismul șoferului nemțean a intrat în coliziune stânga față cu partea stânga spate a autoturismului condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care circula în faţa sa și care efectuase o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, fiind deja pătruns cu partea din față a autoturismului pe un drum neclasificat.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 41 de ani şi a patru pasageri din acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.