Bărbat mort electrocutat într-un beci în care efectua lucrări. Tragedia s-a petrecut în localitatea suceveană Satu Mare, joi seară.

Soția bărbatului a fost cea care a făcut descoperirea macabră și a cerut ajutorul unui vecin, care a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță însă pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că bărbatul de 42 de ani s-a deplasat joi, în jurul orei 17.00, la imobilul respectiv, situat în comuna Satu Mare, pentru a efectua lucrări de construcții (tencuială interioară anexă tip garaj).

În jurul orelor 20.30, soția acestuia, observând că soțul nu răspunde la telefon, s-a deplasat în locul unde acesta efectua lucrări de construcții.

Femeia și-a găsit soțul inconștient,  căzut la sol, iar în momentul în care a încercat să-l atingă s-a electrocutat.

Ea a rugat un vecin să apeleze SNUAU 112, pentru a solicita prezența unui echipaj medical la fața locului.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului de către polițiști, nu au fost identificate urme vizibile de violență dar bărbatul prezenta plăgi arse pe membrele superioare și abdomen, în urma electrocutării.

Trupul defunctului a fost ridicat și dus la spitalul din Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia, fiind ridicate probe de la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.