sticla bautura, foto Reporter Is

Un sucevean a furat două sticle de whisky dintr-un hipermarket și le-a consumat pe loc.
Polițiștii suceveni au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 13.00, de către agentul de pază de la hipermarketul Auchan, de pe strada Calea Unirii, despre faptul că o persoană de sex masculin a consumat două sticle de whisky în magazin, a distrus carcasa unui card de memorie, și a trecut de casele de marcat fără să plătească niciun bun.
La fața locului a fost identificat, un bărbat de 47 de ani, localnic. Oamenii legii au stabilit că a acesta a consumat în interiorul magazinului două sticle de whisky, în valoare de 44,50 lei, a distrus carcasa unui card de memorie, în valoare de 100 lei, și a sustras un card de memorie, în valoare de 32,5 de lei. Cardul sustras au fost găsit asupra individului în buzunarul de la pantaloni, acesta fiind depistat de către agentul de pază, după ce a ieșit din magazin fără ca bunurile să fie achitate.
Prejudiciul cauzat în valoare de 177 lei nu a fost recuperat, bunurile nu au putut fi repuse la vânzare, iar reprezentantul hipermarketului a declarat că se va constitui parte civilă în procesul penal.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here