Un mărginean a băut până când a căzut în comă alcoolică și a căzut pe jos. Incidentul s-a produs mmiercuri noapte, în juru orei 23.00. El a ajuns la Spitalul Județean Suceava.

Din cercetările polițiștilor, a reieșit că bărbatul lucrează la o societate din comuna Marginea, iar miercuri, în jurul orelor 19:00, a ajuns la reședința din comuna Marginea, unde a consumat o sticlă de 0,5 litri vodcă și un pet de 2,5 litri de bere, după care în jurul orelor 23:00 a mers să își mai cumpere băuturi alcoolice.

În jurul orelor 23:10, un coleg de-al bărbatului a auzit un zgomot de pe casa scării. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, l-a observat pe colegul său căzut și că îi curgea sânge din urechi.

La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței Rădăuți, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-au preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Acolo bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de bază craniu, stare comatoasă gradul 3, după care a fost transferat la Spitalul de Urgențe Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care a fost rănit bărbatul.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here