autospeciala pompieri, sursă foto Răsunetul

Un bărbat din Hănțești și-a cumpărat o mașină, însă după jumătate de oră autoturismul a luat foc în drum spre casă.

Lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați, joi dimineață, prin SNUAU 112 de către un bărbat de 37 ani din satul Hănțești, comuna Hănțești, cu privire la faptul că autoturismul pe care îl conducea a luat foc.

Joi, în jurul orelor 09.00, bărbatul a cumpărat un autoturism marca SEAT Cordoba de la un tânăr din Zamostea. În jurul orelor 09.35, în timp ce se deplasa către domiciliu pe DN29A, pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, a observat că de sub capota autoturismului iese fum. În acel moment a oprit pe acostamentul drumului, în afara părții carosabile, iar când a deschis capota a observat flacără în zona motorului.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, cât și una din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul.

În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs în urma unui „scurt circuit electric, la aeroterma mașinii”.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here