A fost aprobat proiectul privind asumarea de către CJ Suceava a construirii centurilor rutiere Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Joi, în ședința de Consiliu Județean, s-a aprobat proiectul propus de președintele Gheorghe Flutur privind asumarea de către Consiliul Județean (CJ) Suceava a construirii din fonduri europene a centurilor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, aferente Autostrăzii Nordului (Suceava-Bistrița-Dej-Baia Mare-Satu Mare), precum și a centurilor municipiilor Suceava și Fălticeni.

Hotărârea deliberativului județean prevede împuternicirea președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, de a face toate demersurile la Ministerul Fondurilor Europene și la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 101/2020, pentru înființarea de către Consiliul Județean Suceava a unui organism UIP care să gestioneze construirea centurilor din fonduri europene.

Procedurile încep săptămâna viitoare când președintele Gheorghe Flutur se va deplasa la ministerele amintite.

„Aceste centuri au o valoare deosebită pentru fluidizarea traficului și pentru dezvoltarea județului Suceava.
Mulțumesc consilierilor județeni pentru votul acordat.Intrăm, practic, într-o nouă etapa de dezvoltare a Sucevei, a Bucovinei”, a declarat Gheorghe Flutur.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here