A furat autoutilitara din curtea unui service auto și s-a plimbat cu ea prin două județe. Este isprava unui bărbat din Dorna Candrenilor.

Acesta a fost prins de polițiști după ce a încercat să dea o spargere. Ulterior, după spargerea eșuată, el a furat autoutilitara din curtea unui service auto din vatra Dornei.

Individul a intrat prin efracție, pe timpul nopții, în casa unei femei, însă a fost surprins. El a fugit iar după o oră a ajuns la un service auto din Vatra Dornei, de pe strada Roșu. De acolo acesta a furat o autoutilitară lăsată cu cheile în contact și a plecat la plimbare, deși nu deține permis de conducere.

Firtul autoutilitarei a fost reclamat de un angajat la service-ului auto. Vehiculul a fost parcat în seara zilei de miercuri, de către proprietar în curtea service-ului de pe strada Roșu, pentru repararea unor defecțiuni la sistemul de frânare, lucrări ce trebuiau efectuate joi. Fiind audiată persoana vătămată a declarat faptul că a lăsat cheile în contact, iar în autoutilitară avea mai multe unelte și 2 motofierăstraie, prejudiciul fiind estimat la 20.000 lei.                                 

Ulterior, în baza informațiilor obținute, lucrătorii Poliției municipiului Vatra Dornei au efectuat verificări extinse pe raza de competență și pe raza județului Bistrița Năsăud. Ei l-au identificat pe autorul infracțiunii, un bărbat pe nume Candrea Andrei, din comuna Dorna Candrenilor.

Individul a furat autoutilitara în cauză și a condus-o fără a deține permis de conducere, pe traseul strada Roșu – strada Colăcelu, într-o zonă izolată, unde a rămas până în jurul orelor 06.00. În dimineața zilei de joi,  a condus autoutilitara marca Mercedes Sprinter în satul Ciosa și ulterior în comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, după care, în jurul orelor 13.45, a revenit în comuna Tiha Bârgăului, sat Piatra Fântânele, unde a fost identificat de lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Vatra Dornei.

Candrea Andrei s-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a furat autoutilitara din curtea unui service auto sar și pentru că a plecat cu ea la plimbare deși nu are permis.

El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here